Centrala batterisystem

Batterisystem med central strömförsörjning av hög kvalitet

Ett nödbelysningssystem med central strömförsörjning är ett system där nödbelysningen och nödutgångsbelysningen delar på en centraliserad reservkraftkälla. I ett sådant system har nödbelysningsarmaturerna i det centrala batterisystemet inte någon egen nödströmkälla (exempelvis ett batteri eller en superkondensator).

Teknowares utbud av centrala batterisystem sträcker sig från små system med bara några dussin armaturer och en enda central batterienhet till centralt styrda system med tusentals armaturer. I vårt produktutbud ingår centrala batterienheter, tillbehör och reservdelar samt kompletta system som innehåller allt du behöver för att tillhandahålla nödbelysning även på de mest utmanande platser. Vi erbjuder också en mängd olika centrala övervakningssystem och lösningar för fjärrstyrning av centrala batterisystem. Övervakningen av adresserbara centrala batterisystem kan integreras i en byggnads eget övervakningssystem, så att drift och testning av nödbelysning blir en sömlös del av byggnadens drift.

Alla våra centrala batterisystem och deras komponenter, liksom alla tillbehör och reservdelar till dessa system, är konstruerade och tillverkade på vår egen anläggning i Finland. De centrala batterisystemen tillverkas alltid på beställning, enligt kundens behov. Det gör att vi kan erbjuda bästa möjliga prestanda på ett kostnadseffektivt sätt.

Central Battery System Products

Centrala Batterienheter

Centrala Batterienheter

Nödutgångsbelysning

Nödutgångsbelysning

Nödbelysning för öppna ytor

Nödbelysning för öppna ytor

Nödbelysning för utrymningsvägar

Nödbelysning för utrymningsvägar

Nödbelysning för viktiga platser

Nödbelysning för viktiga platser

Fjärrövervakning

Fjärrövervakning

Hur du kontaktar våra säljteam…

Teknowares distributörer och försäljningskontor inom nödbelysning över hela världen: