Keskusakusto­järjestelmät

Korkealaatuiset, keskitetyllä virransyötöllä toteutetut keskusakustojärjestelmät

Keskusakustojärjestelmällä toteutettu turvavalaistus tarkoittaa, että turva- ja poistumisvalaisimilla on yhteinen keskitetty varavirtalähde. Keskusakustojärjestelmän turvavalaisimet eivät sisällä omaa varavirtalähdettä (akkua tai superkondensaattoria).

Teknowaren tuotevalikoima kattaa keskusakustojärjestelmät pienistä, parinkymmenen valaisimen ja yhden turvavalokeskuksen järjestelmistä aina tuhansien valaisimien keskusvalvottuihin kokonaisuuksiin. Valikoimastamme löytyvät turvavalokeskukset, tarvikkeet, lisävarusteet ja varaosat sekä kokonaiset järjestelmät, jotka sisältävät kaiken tarvittavan haastavienkin kohteiden turvavalaistuksen toteuttamiseksi. Osoitteellisille keskusakustojärjestelmille on lisäksi tarjolla useita erilaisia keskitettyjä valvontajärjestelmiä ja etähallintaratkaisuja. Osoitteellisten keskusakustojärjestelmien valvonta on integroitavissa talon omaan valvontajärjestelmään, jolloin turvavalaistuksen toiminta ja testaus ovat saumaton osa talon toimintaa. 

Kaikki turvavalokeskuksemme ja niiden komponentit, sekä keskuksiin liittyvät tarvikkeet ja varaosat suunnitelllaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Lahdessa. Turvavalokeskukset valmistetaan aina tilauksesta, tilaajan tarpeiden mukaisesti. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen suorituskyvyn kustannustehokkaasti.

Keskusakustojärjestelmätuotteet

Keskukset

Keskukset

Opaste­valaisimet

Opaste­valaisimet

Turva­valaisimet poistumis­reiteille

Turva­valaisimet poistumis­reiteille

Turva­valaisimet avoimille alueille

Turva­valaisimet avoimille alueille

Turva­valaisimet korostet­taville paikoille

Turva­valaisimet korostet­taville paikoille

Turva­valaistuksen etähallinta

Turva­valaistuksen etähallinta

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja turvavalaistuksen vaatimuksista tai Teknowaren turvavalaistustuotteista- ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: