Opiskelijoille

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Me Teknowarella arvostamme ja tuemme tulevaisuuden talentteja. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja tarjoamme kesätöiden lisäksi monipuolisia harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja eri alojen opiskelijoille. Kesäisin työllistämme noin 40–50 kesätyöntekijää monelle eri osaamistasolle: tuotannosta tuotekehitykseen, myyntiin sekä hallintoon. Tarjoamme tukea perehdytykseen ja työssä oppimiseen, sillä haluamme, että jokainen teknowarelainen menestyy työssään.

Mitä mielenkiintoista juna, ajoneuvo- tai turvavalaistus tarjoaa? Tutustu ja ylläty!

Junien, ratikoiden ja bussien valaistukselta ja sisustukselta vaaditaan tyylikkyyden lisäksi toimivuutta kaikissa tilanteissa. Samoin kiinteistöjen sekä risteilyalusten turvavalaistukselta. Me Teknowarella olemme asiantuntijoita asiakkaidemme toiveiden toteuttamisessa ja luotettavien tuotteiden valmistuksessa.

Korkeakouluopiskelijoille tarjoamme opinnäytetyöaiheita esimerkiksi mekaniikan, elektroniikan tai softakehityksen parissa. Junien ja ajoneuvovalaistusratkaisuiden sekä kiinteistöjen turvavalaistuksen maailmaan sukeltaminen tarjoaa tekijöilleen mahdollisuuksia kehittää tietämystä sekä osaamista alan ammattilaisten opastuksella.

Careers at Teknoware

Tule tapaamaan meitä messuille:

Olemme mukana useilla opiskelijamessuilla – tarkista kalenterimme tästä!

Kesätyöntekijöiden kokemuksia

Ura Teknowarella

Teknoware työnantajana

Teknoware työnantajana

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Eettinen toimintaohje

Eettinen toimintaohje

Liittyvät sivut

Teknowaren ratkaisut

Raideliikenne

Raideliikenne

Turvavalaistus

Turvavalaistus

Ajankohtaiset uutiset ja päivitykset myös somessa: