Laivat ja alukset

Turvavalaistus laivoihin ja aluksiin

Tyylikäs, luotettava, hillitty – Teknowaren turvavalaistusratkaisut risteilyaluksiin

Turvavalaistus on yksi laivojen ja muiden alusten tärkeimmistä turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Poistumisopasteiden avulla matkustajat ja laivan miehistö pystyvät liikkumaan aluksessa hätätilanteessa, kuten sähkökatkon aikana, ja tarvittaessa opasteet auttavat evakuoinnissa.

Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota laivakäytön asettamiin erityisvaatimuksiin niin teknisen toteutuksen kuin ulkonäönkin suhteen. Huomiota herättämättömät LED-poistumisvalot on helppo asentaa, ja ne ovat luotettava ja tyylikäs ratkaisu erityisesti risteilyaluksiin. Tasaisesti valaistut poistumissymbolit määritetään aina erikseen kullekin alukselle.

Asiantuntijat palveluksessasi

Teknoware kuuluu maailman johtaviin turvavalaistusvalmistajiin ja on tunnettu asiantuntemuksestaan ja teknisistä innovaatioistaan kiinteistöjen, laivojen ja muiden kohteiden turvavalaistuksessa. Voimme myös suunnitella ja valmistaa räätälöidyt turvavalaistusratkaisut ja -järjestelmät erityisen vaativiin ympäristöihin.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja Teknowaren laivoihin ja aluksiin soveltuvista turvavalaistustuotteista ja -ratkaisuista.

Lataa Teknoware risteilyalusesite (englanniksi)

Teknowaren ratkaisuja risteilyaluksiin

Tutustu myös

Tuotteet

Tuotteet

Teknologiat

Teknologiat

Palvelut ja lisätiedot

Tekninen palvelu

Tekninen palvelu

Suunnit­telijat

Suunnit­telijat

Ladat­tavat mate­riaalit

Ladat­tavat mate­riaalit

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja turvavalaistuksen vaatimuksista tai Teknowaren turvavalaistustuotteista- ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: