Karriär på Teknoware

Karriär på Teknoware

Teknoware har cirka 450 anställda i 8 länder på tre kontinenter som arbetar i en mängd olika roller, från designer och programmerare till chefer och säljpersonal. På grund av de många och varierande processer som ingår i tillverkningen av våra produkter anställer vi människor i många olika roller inom produktion och montering.

Vi sätter stort värde på alla våra medarbetare runt om i världen och uppskattar deras insatser och lojalitet. Teknoware är alltid villiga att bli kontaktade av kandidater som är på jakt efter ett intressant jobb i ett högteknologiskt industriföretag. Det är därför vi också erbjuder möjligheter för akademiker, praktikanter och sommarjobbare.

Är du intresserad av att arbeta med oss?

Ta reda på mer om oss och vad vi gör via länkarna nedan. Om du blir inspirerad av det du ser kan du ta en titt på våra lediga tjänster eller skicka en öppen ansökan till oss!

Karriär på Teknoware

Teknoware som arbetsgivare

Teknoware som arbetsgivare

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vad värdesätter vi?

Teknoware grundades i staden Lahtis i Finland år 1972 och är än idag ett familjeägt företag. Redan från början ville vi bedriva vår verksamhet på ett etiskt sätt. Läs mer om vår utveckling via länkarna nedan – var det hela började och hur vi hanterar dagens moderna utmaningar.

Mer om Teknoware

Hållbarhet

Hållbarhet

Våra divisioner

Följ oss på sociala medier för att ta del av våra senaste nyhetsuppdateringar: