Teknoware Förenade Arabemiraten

Teknoware Middle East FZCO

#601, 4WA, Dubai Airport Free Zone
PO Box 118688, Dubai, Förenade Arabemiraten
Tfn: + 971 (4) 299 3622
Fax: +971 (4) 299 3623

Teknoware Middle East

Teknoware Middle East FZCO är det regionala kontoret för Teknoware Oy, pionjär inom nödbelysningslösningar i Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien och Stillahavsområdet. Teknoware Oy grundades 1972 och har sitt huvudkontor i Lahtis i Finland. Teknoware har världens största produktionsanläggning i sitt slag och tillverkar elektronik och mekaniska komponenter internt för att säkerställa hög kvalitet och exakta leveranstider. Under årens lopp har Teknoware tillverkat ett stort antal paneler, armaturer, elektroniska omvandlare och LED-drivrutiner för tåg, bussar, fartyg och byggnader över hela världen.

Teknoware Middle East grundades 2008 i frizonen på Dubais flygplats. Kontoret är ISO9001-certifierat och fungerar som ett kunskapscenter för Teknoware i regionen. Det ansvarar för lansering, försäljning och marknadsföring av Teknowares nödbelysningsprodukter i Mellanöstern, Asien och Stillahavsområdet.

Med sitt team av högt kvalificerade medarbetare tillhandahåller Teknoware Middle East tekniska lösningar för specifika projekt liksom stöd i utformningen av projekt för att uppfylla kraven från kunder och konsulter. Vårt team tillhandahåller även aftersales-stöd för att säkerställa att systemen fungerar klanderfritt, vilket skapar tillförlitlighet och ökar säkerheten i din anläggning.

Teknoware grundades i Finland – och finns nu på tre kontinenter

Teknoware Middle East FZCO är ett av flera Teknoware-dotterbolag runt om i världen. Teknoware startade sin verksamhet i Finland 1972 och har under de senaste femtio åren blivit en ledande leverantör av belysnings- och inredningslösningar för fordon samt en betydande leverantör av nödbelysning för byggnader och fartyg.

Mer om Teknoware

Våra divisioner

Följ oss på sociala medier för att ta del av våra senaste nyhetsuppdateringar: