Teknoware Polen

Teknoware Poland Sp. z o.o.

ul. Grabskiego 22
55-011 Siechnice, Polen
Tfn: +48 730 588 908

Teknoware har en väletablerad produktionsanläggning i Polen

2017 expanderade Teknoware sin verksamhet i Europa genom att öppna en ny anläggning i Polen för tillverkning av belysningsprodukter för fordon och för att förbättra sitt globala leveransavtryck.

Teknowares polska verksamhet är belägen i Siechnice, bara 1,5 mil från Wroclaws centrum. Anläggningen etablerades 2016 och har byggts ut sedan dess. Polen har en omfattande fordonstillverkningsindustri, och i synnerhet järnvägsindustri. Vår produktionsanläggning etablerades i Siechnice på grund av det ypperliga läget och transportförbindelserna till de centraleuropeiska marknaderna.

I Polen tillverkar vi fordonsbelysning, spårvagnstak och extra tak. Elektroniken kommer från Finland. Under de senaste åren har vi även investerat i produktion av kompositpaneler. Den senaste investeringen var i en automatiserad våtlackeringslinje, som stod klar i januari 2024.

Teknoware Poland Sp. z o.o. är ett dotterbolag till Teknoware Oy

Teknoware Poland Sp. z o.o. är ett av flera Teknoware-dotterbolag runt om i världen. Teknoware startade sin verksamhet i Finland 1972 och har under de senaste femtio åren blivit en ledande leverantör av belysnings- och inredningslösningar till järnvägs- och busstillverkare.

Mer om Teknoware

Våra divisioner

Följ oss på sociala medier för att ta del av våra senaste nyhetsuppdateringar: