Produkter för vägfordon

Produkter för vägfordon

Teknoware tillverkar specialanpassade produkter och standardprodukter för bussar och andra kommersiella fordon. Teknowares standardprodukter för vägfordon – bussar och andra fordon – omfattar Teknoware Wave, Teknoware Omni och Teknoware Signal.

Vårt omfattande utbud av belysnings- och inredningslösningar är tillgängliga för snabb leverans och kan skräddarsys enligt dina behov. Förutom specialanpassade former, färger och ytor på belysning och inredning kan vi sömlöst integrera komponenter till värme-, luftkonditionerings- och AV-system i våra inredningslösningar.

Estetik, funktion och hållbarhet i harmoni

Vi inspireras av samspelet mellan ljus och utrymme och designar fantastiska belysnings- och inredningslösningar utöver det vanliga. Med vår enkla design och våra lättviktiga lösningar påverkar vi inte bara ett fordons vikt, förbrukning och lastförmåga, utan ger det även estetik, funktion och hållbarhet i harmoni. Genom att vara uppmärksamma på detaljer skapar vi den rätta känslan som återspeglar ditt varumärke.

Vi förstår dock att inredningsdesign inte bara handlar om estetik, utan om optimal funktion. Under designfasen använder vi en mängd olika verktyg, såsom modellerings-, simulerings- och återgivningsverktyg, för att uppfylla de önskade kraven, testa funktionen och presentera slutprodukten i ett sammanhang som motsvarar verkligheten.

Kvalitetskontroll är alltid ett viktigt steg i produktutvecklingen och därför testar vi våra lösningar med värmecykeltest och långtidstester för att förstå hur produkten faktiskt åldras och håller. Vi prioriterar säkerhet och följer branschstandarder och -föreskrifter, vilket gör att våra lösningar inte bara är visuellt imponerande utan också tillförlitliga och hållbara.

Produkter för vägfordon

Teknoware Wave

Teknoware Wave

Teknoware Omni

Teknoware Omni

Teknoware Signal

Teknoware Signal

Teknoware Extreme

Teknoware Extreme

Teknoware Into

Teknoware Into

Huvudfunktioner

Tillförlitlig

Livslängden på våra produkter säkerställer att de fortsätter att fungera långt in i framtiden.

Anpassningsbar

Bland belysningslösningarna finns många olika alternativ när det gäller färgtemperatur och dimning.

Lätt

Lätta förskruvningar och paneler minskar bränslekostnaderna och ökar hållbarheten.

Elegant

Våra produkter och lösningar är utformade för att vara estetiskt tilltalande och tekniskt välfungerande.

Annan relevant information

Hur du kontaktar våra säljteam…

Teknowares distributörer och försäljningskontor för Teknowares division inom bussar och långfärdsbussar över hela världen: