Skåp och förvaringsenheter

Skåp och förvaringsenheter för rullande materiel

Inredningen i en järnvägsvagn består av mer än bara gångar, sittplatser och belysning. Även om många passagerare kan göra en hel resa lyckligt omedvetna om de skåp och förvaringsenheter som finns i ena änden av vagnen, känner vi på Teknoware till behovet av sådana utrymmen och tillhandahåller skåp och förvaringsenheter till tågtillverkare över hela världen.

Vi designar förvaring i form av exempelvis skåp i änden av stommar och skåppaneler i en mer visuellt tilltalande stil. Innerpaneler av sandwichtyp kan slutbehandlas med högtryckslaminat fäst på aluminium för en lösning som kombinerar styrka och lätthet. Lås, gångjärn och handtag kan väljas enligt kundens specifikationer.

Teknoware är en ledande leverantör av inredningslösningar för tåg, spårvagnar och tunnelbanetåg. Tack vare vår interna kapacitet på tre kontinenter kan vi erbjuda våra kunder heltäckande lösningar som omfattar hela produktionsprocessen från design till tillverkning, leverans och mycket mer.

Renoveringar och helt nya projekt

Vi är medvetna om att äldre tågvagnar med tiden kan behöva uppgraderas för att hålla jämna steg med de senaste tekniska och estetiska marknadstrenderna, och vi är lika glada över att få utföra renoveringar som att arbeta med helt nya projekt.

Tekniker som högkvalitativ bikakspanel och högtryckslaminat säkerställer att våra lösningar kombinerar lätthet och styrka och behåller sin kvalitet i många år.

Exempel på lösningar

Skåp i änden av stommar

Skåp i änden av stommar

Skåppaneler

Skåppaneler

Integrerade lösningar

Integrerade lösningar

Huvudfunktioner

Lätta element

Aluminiumpaneler med bikakestruktur kombinerar styrka och lätthet.

Anpassningsbar  

Modulerna kan förses med de inredningsdetaljer och applikationer som önskas.

Elegant

Vi använder förstklassiga material för att uppnå en finish av hög kvalitet och en ändamålsenlig, längre livslängd.

Teknowares lösningar för rullande materiel

Inrednings­lösningar

Inrednings­lösningar

Inner­belysning

Inner­belysning

Ytterbelysning

Ytterbelysning

Hur du kontaktar våra säljteam…

Distributörer och försäljningskontor för Teknowares division inom järnväg över hela världen: