Integrerade lösningar

Integrerade lösningar för rullande materiel

Teknoware kan tillhandahålla toppmodern LED-belysning i form av helt integrerade armaturer för att skapa kompletta interiörer för tåg, spårvagnar och tunnelbanevagnar. Komfort och kvalitet är centrala krav och vi levererar allt från innertak och skiljeväggar till nedre väggpaneler och lagringsenheter. Oavsett vilka krav du har så hittar vi en lösning som fungerar – en lösning som är effektiv och som håller under en lång tid framöver.

Belysningen kan integreras diskret i ett tak eller en inredningslösning eller användas för att skapa häftiga effekter, som att reflektera mönster och former på väggarna i ett lekutrymme för barn eller visa tågbolagets logotyp i taket i vagnen. Du kan också använda belysning för att skapa en avkopplande atmosfär, exempelvis i arbetskupéer eller sovvagnar. Belysning är trots allt en integrerad del av alla miljöer.

Tekniker som högkvalitativ bikakspanel och högtryckslaminat säkerställer att våra lösningar kombinerar lätthet och styrka och behåller sin kvalitet i många år. Våra integrerade lösningar är perfekta för helt nya tågmodeller. Vi samarbetar gärna med våra kunders egna designteam för att uppnå bästa möjliga resultat för nya tågprojekt.

Fördelar för kunden

Heltäckande lösning

En heltäckande lösning med belysning som en integrerad del av inredningen, som uppfyller kundens specifika krav på toppmodernt rullande materiel.

Flexibla alternativ

De synliga ytorna kan vara tillverkade av högtryckslaminat eller lackerad aluminium och antingen ha böjd eller rak form. Dessutom kan belysningen användas för att skapa särskilda effekter, exempelvis former som reflekteras i taket eller på väggarna.

Skapa stämning

Du kan använda direkt eller indirekt belysning eller RGB-ljus för att skapa den stämning du önskar. Belysningen är sömlöst integrerad i taklösningen.

Hållbart och av hög kvalitet

Sandwichkonstruktioner och högtryckslaminat ger robusta lättviktiga lösningar – integrationerna kan användas både vid renoveringar och i nya projekt.

Exempel på lösningar

Fönster till fönster

Fönster till fönster

Inklusive belysning och sensorer

Centrala taksystem

Centrala taksystem

Med integrerad belysning

Kompletta ljuspaneler i tak

Kompletta ljuspaneler i tak

Huvudfunktioner

Anpassningsbar

Det finns många olika tillämpningar så att du hittar den perfekta lösningen för just dig.

Lätta element

Lätta skivelement minskar bränslekostnaderna och ger plats för fler passagerare.

Elegant

Anpassa formen och ytfinishen så att den matchar inredningen i vagnen.

Teknowares lösningar för rullande materiel

Inrednings­lösningar

Inrednings­lösningar

Inner­belysning

Inner­belysning

Ytterbelysning

Ytterbelysning

Hur du kontaktar våra säljteam…

Distributörer och försäljningskontor för Teknowares division inom järnväg över hela världen: