Nödbelysning

Nödbelysning för byggnader

Nödbelysning är ett av de viktigaste säkerhetssystemen i en byggnad. Nödbelysning gör det möjligt att på ett säkert sätt avbryta arbetet och evakuera en byggnad genom att följa nödutgångsljusen i händelse av en nödsituation, även vid strömavbrott.

Nödbelysning är strikt reglerat både när det gäller prestanda och placering. Teknowares webbplats är en källa till ingående information om nödbelysning, gällande krav och standarder samt produkter och teknik som till fullo uppfyller alla krav.

Experter till din tjänst

Teknoware är en av de ledande tillverkarna av nödbelysning i världen, känd för sin expertis och tekniska innovation inom nödbelysningssystem för byggnader, fartyg och andra platser. Vårt produktsortiment inom nödbelysning innefattar nödutgångsbelysning, nödbelysning, centrala batterisystem, övervakningssystem för nödbelysning och programvara för central övervakning, styrelektronik, reservdelar och mycket mer. För extremt utmanande miljöer kan vi till och med designa och konstruera skräddarsydda nödbelysningsprodukter och -system.

Om du vill ha mer information om kraven på nödbelysning eller Teknowares produkter och lösningar för nödbelysning, kontakta oss gärna.

Tillverkat i Finland

Vi är stolta över att kunna leverera hållbara och kostnadseffektiva lösningar för nödbelysning i byggnader. Teknowares nödbelysningsarmaturer är konstruerade och tillverkade på vår egen anläggning i Lahtis, Finland, och testas för att säkerställa att de uppfyller de strikta krav och höga kvalitetsstandarder som ställs på nödbelysningsarmaturer.

Produkter och lösningar i fokus

Produkt­databas

Produkt­databas

Teknoware Escap

Teknoware Escap

MyTeknoware

MyTeknoware

Tjänster och nedladdningar

Broschyrer och instruktioner

Broschyrer och instruktioner

Hur du kontaktar våra säljteam…

Teknowares distributörer och försäljningskontor inom nödbelysning över hela världen: