Uutuus: Teknoware Wave joustavat LED-valonauhat

ArtikkelitAjoneuvot

30.06.2022

Teknoware Wave on erityisesti autoteollisuuden käyttöön suunniteltu joustava LED-nauha

Wave on oodimme luovuudelle ja lahjamme suunnittelulle. Wave vapauttaa valosuunnittelijoiden kädet ja antaa heille mahdollisuuden suunnitella valaistus, jollaisen he ovat aina halunneet, mutta joka ei ole ollut aiemmin mahdollinen. Taivuta kuten haluat tai suunnittele kuin Alvar Aalto. Tee aaltoja, leikittele. Luo valaistuksella elämyksiä ja erilaisia tunnelmia. Monipuolinen Wave on helppokäyttöinen ja kätevä asentaa. Vikatilanteissa vikaantuneen osan voi poistaa ja korvata uudella. ja korvaat uudella. Kytkentöjä ei tarvitse tehdä uudelleen.

Teknoware Wave on joustava LED-nauha, jolla voit toteuttaa samanlaisen valaistuksen kuin muillakin tuotteillamme – ja lisäksi paljon muuta. Waven avulla valaistus voidaan integroida sisätilojen rakenteisiin täysin uudella tavalla ja vähentää samalla asennuskustannuksia ja painoa sekä suojella ympäristöä. Wave on suunniteltu erityisesti autoteollisuuden käyttöön, ja se täyttää kaikki UN ECE R10- ja UN ECE R118 -sääntöjen vaatimukset.

Ota yhteyttä:

Lisätietoja Wave -valonauhasta ja muista Teknowaren linja-autoihin soveltuvista ratkaisuista saat bussiliiketoiminnan myyntitiimiltä: bus@teknoware.com.

Tuotteet ja ratkaisut linja-autot ja erikoisajoneuvot