Langaton stop-painikejärjestelmä

Langaton stop-painikejärjestelmä

Langattomissa stop-painikejärjestelmissämme on yhdysrakenteiset energian kerääjät, jotka muuntavat painiketta painavan henkilön lineaarisen liikkeen energiaksi. Tästä syystä painikkeissa ei ole lainkaan perinteistä virtalähdettä. Kerätyn energian ansiosta painikkeet voivat lähettää RF-signaalia, joka sisältää painikkeen 32-bittisen tunnisteen. Kolmekymmentäkaksi bittiä tuottaa miljardeja mahdollisuuksia, joten on erittäin epätodennäköistä, että kahdella painikkeella olisi sama tunnus. Näin ollen painikkeet voidaan ohjelmoida eri kanaviin. Useita painikkeita voidaan ohjelmoida yhteen kanavaan ja yksi painike voidaan ohjelmoida useisiin kanaviin. Yhteen vastaanottimeen on mahdollista ohjelmoida enintään 30 painiketta.

Painikemallistossa on erilaisia runko- ja painikevärejä sekä monia teksti- ja symbolivaihtoehtoja, joista löytyy aina sopiva yhdistelmä liikennöitsijän tarpeisiin. Jos sopivaa painiketta ei löydy valmiina, voimme räätälöidä sen toiveiden mukaan. Ota yhteyttä meihin tai kysy jälleenmyyjältä lisätietoja, jos toivomaasi vaihtoehtoa ei löydy.

Järjestelmän asennus ja käyttöönotto on helppoa, koska painikkeita ei tarvitse johdottaa. Painikkeet voidaan asentaa tolppaan tai tasaiseen pysty- tai vaakapintaan. Kun painikkeille on löytynyt sopivat paikat, ne täytyy vain yhdistää vastaanottimeen, ja järjestelmä on käyttövalmis. Kaikki painikkeet voidaan ohjelmoida sytyttämään stop-merkkivalo ajoneuvossa. Kuljettaja voi myös saada suoraan tiedon alueesta, jossa painiketta on painettu. Näin kuljettaja tietää, mistä matkustaja on kulloinkin poistumassa: esimerkiksi kaksikerroksisen bussin yläkerrasta, liikuntaesteisen paikalta vai aivan kuljettajan vierestä bussin etuosasta.

Koska Teknowaren langattomissa painikejärjestelmissä ei ole akkua, ne ovat aidosti kestävä ratkaisu. Painikkeiden kestävyydestä johtuen myös niiden kunnossapitokustannukset ovat minimaaliset. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että jokin ei toimisikaan oikein, myös vianetsintä ja painikkeen vaihto on helppoa ja nopeaa.

Teknowaren langattomat stop-painikejärjestelmät ovat saatavana ympäri maailman. Kysy paikalliselta jälleenmyyjältä tai Teknowaren myyntitoimistosta lisätietoja toimitusajoista ja hinnoista.

Lataa Teknoware Signal -esite (englanniksi) ja -käyttöopas (suomeksi)

Tärkeimmät ominaisuudet

Luotettava

Kestävien langattomien stop-painikejärjestelmien käyttöikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavan toiminnan.

Vaatimustenmukainen

Teknowaren autoteollisuuden käyttöön suunnitellut langattomat painikejärjestelmät täyttävät kaikki UN ECE R10- ja UN ECE R118 -sääntöjen vaatimukset.

Tyylikäs

Teknowaren langattomat stop-painikejärjestelmät ovat esteettisesti miellyttäviä ja teknisesti edistyksellisiä.

Valaistus- ja sisustusratkaisut ajoneuvoihin

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja Teknowaren tuotteista ja ratkaisuista? Kysy lisää ajoneuvomyynniltämme: