Sisustus

Sisustusratkaisut ajoneuvoihin

Toimiva sisustus luo miellyttävää tunnelmaa ja lisää matkustusmukavuutta jo ensi hetkestä, kun matkustaja nousee ajoneuvoon. Kestävät ja kevyet ratkaisut tuovat myös taloudellisia säästöjä: kun ajoneuvon kokonaispaino vähenee, kyytiin voidaan ottaa enemmän matkustajia ja myös polttoainekustannukset pienenevät.

Paneelit on suunniteltu kestämään kaikkea kovista iskuista kuumuuteen ja tärinään, joten ne täyttävät korkeat vaatimukset. Paneelipinnat on myös helppo puhdistaa. Meillä on laaja valikoima värejä, kuvioita ja pintatekstuureja, joiden avulla katot, väliseinät ja sivuseinät voidaan räätälöidä ajoneuvon sisustukseen sopiviksi. Ratkaisumme ovat ekologisia ja säästävät ympäristöä, koska materiaalit pysyvät hyvässä kunnossa ja ovat pitkäikäisiä.

Toteutamme parhaat mahdolliset lopputulokset yhdistämällä kaksi vahvaa osaamisaluettamme, valaistustekniikan ja sisustusrakenteet. Prosessi on joustava, sillä se on kokonaan omissa käsissämme suunnittelusta toimitukseen ja ylläpitoon. Pystymme toimittamaan kaikenkokoiset tarpeet nopeasti lähimmästä tuotantoyksiköstämme. Valmistamme paneelit aina halutuilla ominaisuuksilla asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä saat kevyet, kestävät ja tyylikkäät ratkaisut, ammattitaitoisen palvelun ja luotettavat huoltopalvelut.

Otamme täyden vastuun sisustusratkaisuistasi ja suunnittelemme ne tarpeiden mukaan, kaikki näkökohdat huomioiden. Paneelit voidaan toteuttaa korkeapainelaminaatista (HPL) kompaktissa muodossa tai kevyempinä. Kaikki käytettävät materiaalit täyttävät tiukat vaatimukset.

Esimerkkejä ajoneuvojen sisustustuotteista ja -ratkaisuista

Kattopaneelit 

Nykyaikaisen bussin tai erikoisajoneuvon katto on kattava monitoimiratkaisu. Siihen on integroitu kaikki turvallisen ja mukavan matkan edellyttämät toiminnot, kuten valaistus ja ilmastointi. Kattomme ovat uskomattoman kestäviä, kevyitä ja esteettisesti miellyttäviä. Valaistus voidaan toteuttaa suorana tai epäsuorana. Voimme esimerkiksi valmistaa LED-paneeleista valaistun keskikaton, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset.

Väliseinät ja sivuseinät

Sisäänkäynnin ja matkatavarasäilytyksen materiaaleilta vaaditaan erityistä kestävyyttä, sillä ne joutuvat jatkuvasti alttiiksi kovalle käytölle ja hankaukselle. Teknoware valmistaa suoria ja muotoiltuja sivuseinäpaneeleja. Muotoiltujen sivuseinäpaneelien asennus onnistuu pienemmällä komponenttimäärällä. Lisäksi muotoillut seinät ovat huolitellun näköisiä: paneelit sulautuvat saumattomasti ikkunoihin ilman ylimääräisiä muoviosia.

Kulmapaneelit ja ilmastointikanavat 

Ajoneuvon tuuletusaukot, luukut, reunaprofiilit, lukot ja salvat voidaan integroida täysin kulmapaneeleihin ja ilmastointikanaviin. Valmistamme suoria ja muotoiltuja kulmapaneeleja. Kulmapaneelit ja ilmastointikanavat voidaan räätälöidä aina ajoneuvon sisustuksen mukaan. Muotoiltuja kulmapaneeleja on saatavana vakio- ja kevytrakenteisena. Muotoiltuihin kulmapaneeleihin ei tarvita niin paljon komponentteja, jolloin myös työn määrä vähenee ja lopputuloksesta tulee huoliteltu. Paneelimme ovat suurikokoisia – voimme toimittaa jopa 3 metriä pitkiä ja 1,25 metriä leveitä rakenteita.

Teknoware road into

Integroidut sisustusratkaisut

Teknoware Into -tuoteperhe on monipuolinen sisustusratkaisu linja-autoihin. Se sisältää kaiken valaistuksesta ja kattopaneeleista ilmastointikanaviin. Nämä tyylikkäät katot on suunniteltu kestämään niin kovia iskuja kuin kuumuuttakin. Kestävät mutta kevyet Teknoware Into -katot on valmistettu korkeapainelaminaatista (HPL). Kaikki Teknoware Into -katot valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan tarvitsemien mittojen mukaan. Teknoware Into on suunniteltu autoteollisuuden käyttöön, ja se täyttää kaikki UN ECE R10- ja UN ECE R118 -sääntöjen vaatimukset.

Tärkeimmät ominaisuudet

Ympäristöä säästävä

Kevyiden kattopaneelien ansiosta ajoneuvo kevenee, jolloin energiakustannukset pienenevät ja voidaan kuljettaa enemmän matkustajia.

Kestävä

Lujatekoiset paneelit on suunniteltu kestämään kovia iskuja, kuumuutta ja tärinää.

Tyylikäs

Muoto, kuvio ja väri voidaan räätälöidä aina ajoneuvon sisustuksen mukaan.

Helppo puhdistaa

Paneelipinnat on helppo pitää puhtaina – jopa tussijäljet, graffitit ja värjäytymät voidaan poistaa.

Monikerroksinen rakenne

Korkeapainelaminaattipaneelit (HPL) koostuvat useista kerroksista. Pinta kestää hyvin kulutusta, iskuja, kuumuutta ja tahroja. Sisärakenteensa ansiosta paneeli on luja ja joustava.

Valaistus- ja sisustusratkaisut ajoneuvoihin

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja Teknowaren tuotteista ja ratkaisuista? Kysy lisää ajoneuvomyynniltämme: