Tuotteet

Linja-autot ja erikoisajoneuvot – tuotteet

Teknoware valmistaa vakiotuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja busseihin ja muihin hyötyajoneuvoihin. Teknowaren vakiotuotteita tieliikenteen ajoneuvoihin ovat muun muassa Teknoware Wave, Teknoware Omni ja Teknoware Signal.

Toimitamme nopeasti kattavat valaistus- ja sisustusratkaisut – tarvittaessa myös yksilöllisesti räätälöityinä. Sen lisäksi, että voimme toteuttaa valaistus- ja sisustusratkaisujen muodot, värit ja pinnat asiakkaan toiveiden mukaan, voimme integroida rakenteisiin myös lämmitys-, ilmastointi- ja AV-järjestelmien komponentit.

Estetiikan, toimivuuden ja kestävyyden liitto

Valon ja tilan vuorovaikutus innoittaa meitä suunnittelemaan innovatiivisia valaistus- ja sisustusratkaisuja. Linjakas muotoilu ja kevyet ratkaisut vaikuttavat merkittävästi ajoneuvon painoon, kulutukseen ja kantavuuteen, mutta lisäksi myös estetiikkaan, toimivuuteen ja kestävyyteen. Yksityiskohtiin panostamalla voimme luoda brändiä tukevan ympäristön.

Ymmärrämme kuitenkin, ettei sisustus ole vain estetiikkaa, sillä myös toimivuuden on oltava paras mahdollinen. Käytämme suunnitteluvaiheessa erilaisia menetelmiä ja työkaluja, kuten mallinnusta, simulointia ja hahmonnusta. Näin voimme testata tuotteiden toimivuuden ja esitellä lopullisen tuotteen todellisessa ympäristössä.

Laadunvalvonta on aina tärkeä tuotekehityksen vaihe. Me testaammekin ratkaisumme lämpökäsittely- ja pitkäaikaistestien avulla, jotta näemme, miten tuote vanhenee ja kestää. Asetamme aina turvallisuuden etusijalle ja noudatamme alan standardeja ja vaatimuksia, sillä haluamme varmistaa etteivät ratkaisumme ole ainoastaan visuaalisesti upeita, vaan myös luotettavia ja kestäviä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Luotettava

Tuotteemme toimivat luotettavasti koko käyttöikänsä.

Muunneltava

Valaistusratkaisuihin on saatavana erilaisia värilämpötiloja ja himmennysvaihtoehtoja.

Kevyt

Kevyet paneelit ja valaisimet vähentävät polttoainekustannuksia ja tukevat kestävää kehitystä.

Tyylikäs

Tuotteemme ja ratkaisumme on suunniteltu esteettisesti miellyttäviksi ja teknisesti toimiviksi.

Liittyvät sivut

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Huolto ja varaosat

Huolto ja varaosat

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja Teknowaren tuotteista ja ratkaisuista? Kysy lisää ajoneuvomyynniltämme: