Tietoa meistä

Kiinteistöjen ja ajoneuvojen valaistus- ja sisustusratkaisuja vuodesta 1972

Teknoware on julkisen liikenteen ajoneuvojen valaistusratkaisujen markkinajohtaja ja Pohjoismaiden suurin turvavalojärjestelmien valmistaja. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaidemme nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta.

Valon merkitys jää usein vähälle huomiolle. Meillä Teknowarella valo on kaiken keskiössä. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaamme tarpeisiin on kolmea liiketoimintaamme yhdistävä perusta. Bussi- ja junaliiketoimintomme pyrkivät parantamaan asiakkaidemme ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Turvavalaistusliiketoimintamme innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi.

LET THERE BE CONFIDENCE – vain paras kelpaa

Määrätietoisuus ja vastuullisuus leimaavat kaikkea tekemistämme. Asenteestamme on syntynyt katkeamaton ketju, jonka luotettavuus perustuu jokaisen lenkin pitävyyteen. Suunnittelusta tuotantoon ja toimintaamme, pidämme kaiken omissa käsissämme ja varmistamme, että ne edustavat aina parasta. Ketjun yhtenäisyys – kokonaisprosessin hallinta ja jokaisen lenkin pitävyys – ovat luotettavuutemme perusta. Se mitä luvataan, se tehdään.

Osa Teknopower-konsernia

Teknoware on osa Teknopower-konsernia. Teknopower-konsernin yritykset suunnittelevat, valmistavat ja markkinoivat valaisimia, valaistusjärjestelmiä ja LED-opasteratkaisuja haastaviin olosuhteisiin ympäri maailman.

Avainluvut

Perheyritys

Perustettu 1972

Henkilöstö ~450

Liikevaihto M€ ~64

Pääkonttori Lahti

Myynti ja toimitus yli 50 maahan

5 tuotantolaitosta kolmella mantereella

Liittyvät sivut

Teknowaren ratkaisut

Raideliikenne

Raideliikenne

Turvavalaistus

Turvavalaistus

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja lue tuoreimmat uutiset: