Junat, raitiovaunut ja metrot

Raideliikenteen valaistus- ja sisätilaratkaisut

Liikkuvuus, mukavuus ja turvallisuus sujuvan raideliikenteen keskiössä

Teknowarelta saat kattavat valaistus- ja sisätilaratkaisut, jotka täyttävät junamatkustajien tarpeet kaikkialla maailmassa ja tekevät matkustamisesta sujuvaa ja miellyttävää. Kun valitset meidät sisätilaratkaisujen toimittajaksi, vastuunjako on selkeä: me huolehdimme kaikesta. Meiltä saat kaiken LED-valaistuksesta paneeleihin, joten et tarvitse muita kumppaneita. Olemme älykkään valaistuksen ohjauksen edelläkävijä, ja edistyneet ratkaisumme tarjoavat junamatkustajille ensiluokkaisen kokemuksen.

Vuosikymmenten aikana olemme hankkineet asiantuntemusta, jonka avulla voimme tarjota luotettavia sekä laadultaan ja toteutukseltaan yhdenmukaisia ratkaisuja. Ensisijainen tavoitteemme on räätälöidä palvelumme vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita.

Ratkaisumme täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä muualla maailmassa. Yrityksemme täyttää ISO/TS 22163 (IRIS)-, ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien vaatimukset, mikä takaa ratkaisujemme turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Tehokas ja toimiva projektinhallinta

Ymmärrämme myös tehokkaan projektinhallinnan merkityksen asiakkaille. Kansainvälisiin projektinhallinnan standardeihin perustuvan Teknoware Gateway -projektinhallintajärjestelmän avulla takaamme, että suunnittelu ja toteutus tapahtuvat jokaisessa projektissa yhdenmukaisesti, vaihe kerrallaan. Näin varmistetaan, että asiakkaat saavat aina koko projektin ajan erinomaista palvelua riippumatta projektin vaiheesta tai yhteyshenkilöstä.

Räätälöidyt valaistus- ja sisätilaratkaisut

Teknowaren raideliikenteen ratkaisuihin kuuluvat integroidut sisätilaratkaisut, katto- ja seinäpaneelit, säilytysyksiköt, päävalaistus, älyvalaistus, turvavalaistus, ajovalot, taka- ja opastinvalot sekä valaistukset erikoiskäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Raideliikenteen vakiotuotteiden lisäksi voimme toteuttaa projektikohtaiset ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitävät ratkaisut ympäri maailman.

Raide­liikenteen ratkaisut

Sisä­rakenteet

Sisä­rakenteet

Sisä­valaistus

Sisä­valaistus

Ulko­valaistus

Ulko­valaistus

Esi­merkkejä tuot­teista ja ratkai­suista

Inte­groidut sisä­tila­ratkai­sut

Inte­groidut sisä­tila­ratkai­sut

Valais­tuksen hal­linta

Valais­tuksen hal­linta

Ajo-, taka- ja opastin­valot

Ajo-, taka- ja opastin­valot

Tärkeimmät ominaisuudet

Luotettava

Tuotteemme toimivat luotettavasti koko käyttöikänsä.

Muunneltava

Valaistusratkaisuihin on saatavana erilaisia värilämpötiloja ja himmennysvaihtoehtoja.

Kevyt

Kevyet paneelit ja valaisimet vähentävät polttoainekustannuksia ja tukevat kestävää kehitystä.

Tyylikäs

Tuotteemme ja ratkaisumme on suunniteltu esteettisesti miellyttäviksi ja teknisesti toimiviksi.

Liittyvät sivut

Tekno­ware R&D

Tekno­ware R&D

Huolto ja vara­osat

Huolto ja vara­osat

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja Teknowaren raideliikenteen tuotteista ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: