Sisärakenteet

Sisärakenteet

Teknoware tarjoaa junavalmistajille sisärakenteiden kokonaisratkaisut aina valaistuksesta paneeleihin ja säilytysyksiköihin.

Keskitymme sisärakenteiden valmistuksessa kestävyyteen ja tehokkuuteen. Suosimme sandwich-rakenteen ja korkeapainelaminaattien kaltaisia menetelmiä, joiden ansiosta tuotteissamme yhdistyy keveys ja lujuus. Tämä takaa tuotteidemme turvallisuuden ja pitkän käyttöiän pitäen samalla energiankulutuksen kurissa.

Teknoware on monien alan toimijoiden luottotoimittaja, sillä huolehdimme raidekaluston kattavista sisäratkaisuista ja takaamme kokonaisvaltaisen laadun ja luotettavuuden. Olemme ainoa toimittaja, joka pystyy valmistamaan lähes kaiken itse viidessä omassa tehtaassaan Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Oman tuotannon ja kansainvälisten myyntitoimintojemme ansiosta meiltä onnistuvat täsmälliset ja tehokkaat toimitukset ympäri maailman.

Teknoware on kumppanisi sisäratkaisuissa

Kun valitset Teknowaren yhteistyökumppaniksesi, voit odottaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi vaivatonta ja kustannustehokasta prosessia. Teknowarella on vuosikymmenten kokemus junien, raitiovaunujen ja metrojen valaistus- ja sisäratkaisujen toimittajana. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko prosessin kattavat ratkaisut suunnittelusta valmistukseen, toimitukseen ja jälkitukeen.

Olemme sitoutuneet toimittamaan vain parasta laatua, ja globaalina toimijana voimme toimittaa tuotteita ympäri maailman. Oman suunnittelun ja tuotannon ansiosta kustannukset laskevat eikä yhteensopivuusongelmia ole. Me integroimme valaistus- ja sisätilaratkaisut saumattomasti juuri raideliikenteen tarpeisiin. Kumppaninamme voit luottaa siihen, että hoidamme kaiken alusta loppuun.

Korjaus- ja uudiskohteet

Vanhemmat junavaunut tarvitsevat aika ajoin päivittämistä, jotta ne vastaisivat uusimpia teknologisia vaatimuksia ja alan esteettisiä trendejä. Toteutamme yhtä mielellämme kunnostuksia kuin uusiakin projekteja. Laadukkaan hunajakennopaneloinnin ja korkeapainelaminoinnin kaltaisten tekniikoiden ansiosta ratkaisuissamme yhdistyvät keveys ja lujuus, ja ne kestävät laadukkaina vuodesta toiseen.

Sisärakenneratkaisut

Integroidut sisätilaratkaisut

Integroidut sisätilaratkaisut

Sisäkatto- ja väliseinäpaneelit

Sisäkatto- ja väliseinäpaneelit

Seinä- ja puolipaneelit

Seinä- ja puolipaneelit

Kaapit ja säilytysyksiköt

Kaapit ja säilytysyksiköt

Tärkeimmät ominaisuudet

Muunneltava

Monipuolisesta valikoimasta löytyvät erilaisiin tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Kevyt

Kevyet paneelit vähentävät polttoainekustannuksia ja tuovat lisätilaa matkustajille.

Tyylikäs

Muotoilu ja viimeistely räätälöitävissä vaunun sisustukseen sopivaksi.

Raideliikenteen ratkaisut

Sisä­valaistus

Sisä­valaistus

Ulko­valaistus

Ulko­valaistus

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja Teknowaren raideliikenteen tuotteista ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: