Teknoware Ruotsi

Teknoware Sverige AB

Gräsdalsgatan 10
SE-653 43 Karlstad, Sweden
Puh. +46 723 380 117

Teknoware Ruotsi on osa Pohjoismaiden suurinta turvavalaistusyhtiötä

Teknoware Sverige AB on osa suomalaista Teknoware-konsernia, jonka historia yltää aina 1970-luvulle. Teknoware Sverige AB perustettiin vuonna 2015, mutta Teknoware on toiminut Ruotsin markkinoilla jo vuodesta 2008. Teknowaren Ruotsin tytäryhtiö toimii paikallisena turvavalaistusasiantuntijana ja kumppanina palvellen paikallisia markkinoita asentajien, konsulttien ja jälleenmyyjien voimin.

Teknowaren päätoimipaikka ja varasto Ruotsissa sijaitsevat Karlstadissa, josta toimitetaan tilaukset kaikkialle maahan. Myös Kungälvin ja Malmön kaupungeissa on myyntitoimistot. Olemme aina panostaneet henkilökohtaiseen palveluun, olipa sitten kyseessä yksittäinen turvavalaistustuote tai koko kiinteistön kattava järjestelmä.

Kaikilla työntekijöillämme on laaja kokemus turvavalaistusjärjestelmistä ja joustavien projektiratkaisujen kehittämisestä. Meillä asiakaskyselyihin ei vastaa automaatti tai botti, vaan myyntiosastollamme työskentelevä turvavalaistuksen ammattilainen. Myyntihenkilöstömme voi auttaa kaikissa tuotteita, tilauksia tai toimituksia koskevissa kysymyksissä.

Viidenkymmenen vuoden kokemus turvavalaistusalalla on tehnyt Teknowaresta Pohjoismaiden suurimman turvavalaistusjärjestelmien valmistajan ja toimittajan. Teknowaren turvavalaistusjärjestelmiä on käytössä kaikkialla Ruotsissa, mutta kuuluisin kohde lienee Tukholman kaupungintalo.

Suomessa perustettu Teknoware – nykyisin kolmella mantereella

Teknoware Sverige AB on yksi monista Teknowaren tytäryhtiöistä ympäri maailman. Teknoware aloitti toimintansa Suomessa 1972, ja viidenkymmenen vuoden mittaan siitä on tullut ajoneuvojen valaistus- ja sisätilaratkaisujen johtava toimittaja sekä merkittävä rakennusten ja laivojen turvavalaistusratkaisujen toimittaja.

Lisätietoja Teknowaresta

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Teknowaren ratkaisut

Raideliikenne

Raideliikenne

Turvavalaistus

Turvavalaistus

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja lue tuoreimmat uutiset: