Teknoware Malesia

Teknoware Asia Sdn. Bhd.

No. 26, Jalan Mega 1/1,
Kawasan Perindustrian Nusa Cemerlang,
79200 Iskandar Puteri, Johor, Malaysia
Puh. +607 585 2211
Faksi +607 585 2288

Teknoware Malesia palvelee lähellä Aasian ja Australian asiakkaitamme

Kesäkuussa 2020 juhlimme uuden Teknoware Asia Sdn. Bhd. -tehtaamme avajaisia Malesiassa. Nykyaikaisessa tehtaassa työskentelee lähes 50 ammattilaista valmistamassa sisävalaistus- ja sisustusratkaisuja sekä ulkovalaistusratkaisuja julkisen liikenteen ajoneuvoihin.

Aasian ja Tyynenmeren alueella sijaitseva Teknowaren Aasian toimipiste mahdollistaa hyvät yhteydet alihankkijoihin ja asiakkaisiin. Uuden tehtaan avulla voimme täyttää entistä paremmin asiakkaidemme tarpeet Kaakkois-Aasiassa, Intiassa, Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja muualla maailmassa.

Nyt voimme toimittaa Malesiasta räätälöityjä valaistusratkaisuja ja kattavia sisustusrakenteita myös kaikkein haastavimpiin uudis- ja saneerauskohteisiin. Kaikki sujuu tehokkaammin, koska tehtaiden välisiä kuljetuksia ei enää tarvita ja sisäiset prosessit voidaan optimoida. Tuotantomme Malesiassa täyttää kaikki raideliikenteen asiakkaidemme tarpeet, joten voimme nyt palvella sekä heitä että bussiasiakkaitamme entistä paremmin.

Teknoware Asia Sdn. Bhd. on Teknoware Oy:n tytäryhtiö

Teknoware Asia Sdn. Bhd. on yksi monista Teknowaren tytäryhtiöistä ympäri maailman. Teknoware aloitti toimintansa Suomessa 1972, ja siitä on tullut viidenkymmenen vuoden mittaan johtava ajoneuvojen valaistus- ja sisätilaratkaisujen toimittaja raideliikennekaluston ja linja-autojen valmistajille.

Lisätietoja Teknowaresta

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Teknowaren ratkaisut

Raideliikenne

Raideliikenne

Turvavalaistus

Turvavalaistus

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja lue tuoreimmat uutiset: