Teknoware Puola

Teknoware Poland Sp. z o.o.

ul. Grabskiego 22
55-011 Siechnice, Poland
Puh. +48 730 588 908

Teknowaren Puolan tehdas on vakiinnuttanut paikkansa

Vuonna 2017 Teknoware laajensi toimintojaan Euroopassa avaamalla Puolaan uuden ajoneuvojen valaistustuotteita valmistavan tehtaan. Tavoitteena oli myös pienentää hankintaketjun ekologista jalanjälkeä.

Teknowaren Puolan tehdas sijaitsee Siechnicessä viidentoista kilometrin päässä Wroclawin keskustasta. Tehdas avattiin vuonna 2016 ja sitä on sittemmin laajennettu. Puolassa on paljon ajoneuvo- ja etenkin raideteollisuutta, ja Siechnice valikoitui tuotantoyksikkömme paikaksi, koska sieltä on loistavat liikenneyhteydet Keski-Euroopan markkinoille.

Valmistamme Puolassa mm. ajoneuvojen valaistustuotteita ja raitiovaunujen kattoja. Elektroniikka toimitetaan Suomesta. Olemme investoineet viime vuosina myös komposiittipaneelien valmistukseen. Viimeisin investointi on tammikuussa 2024 valmistunut automaattinen märkämaalauslinja.

Teknoware Poland Sp. z o.o. on Teknoware Oy:n tytäryhtiö

Teknoware Poland Sp. z o.o. on yksi monista Teknowaren tytäryhtiöistä ympäri maailman. Teknoware aloitti toimintansa Suomessa 1972, ja siitä on tullut viidenkymmenen vuoden mittaan johtava ajoneuvojen valaistus- ja sisätilaratkaisujen toimittaja raideliikennekaluston ja linja-autojen valmistajille.

Lisätietoja Teknowaresta

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Teknowaren ratkaisut

Raideliikenne

Raideliikenne

Turvavalaistus

Turvavalaistus

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja lue tuoreimmat uutiset: