Suunnittelijoille

Teknowaren palvelut suunnittelijoille

Turvavalaistus on tärkeä ja tehokas järjestelmä, joka tarjoaa varmuutta ja opastusta ihmisille niinä kriittisinä hetkinä, jolloin heidän täytyy poistua rakennuksesta turvallisesti ja nopeasti hätätilanteessa. Kun rakennukseen valitaan turvavalaistusjärjestelmää, on otettava huomioon asennusympäristön asettamat rajoitukset ja vaatimukset.

Tarjoamme suunnittelijoiden käyttöön maksuttoman turvavalaistusjärjestelmien suunnittelu- ja tarkastusoppaan, joka auttaa suunnittelemaan ja tarkastamaan lakien mukaisen turvavalaistusjärjestelmän.

Oppaaseemme on koottu suunnittelun tueksi turvavalaistuksen keskeisimmät termit, standardit, lait ja asetukset. Oppaamme perustuu yleisiin eurooppalaisiin säädöksiin ja standardeihin, sekä sisäasiainministeriön asetukseen SMa 805/2005 rakennusten poistumisreittien merkitsemisestä ja valaisemisesta. Tutustu aina ajantasaisiin vaatimuksiin turvavalaistusjärjestelmää suunnitellessasi.

Myyntimme auttaa

Myyntimme järjestää myös koulutuksia turvavalaistuksen järjestelmiin ja standardeihin liittyen. Kysy meiltä lisää:

Lataukset

Lataa turvavalaistusjärjestelmien suunnittelu- ja tarkastusoppaamme:

Valmistettu Lahdessa

Olemme ylpeitä siitä, että voimme toimittaa kestäviä, elinkaarikustannuksiltaan kustannustehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen turvavalaistukseen. Teknowaren turvavalaisimet komponentteineen suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Lahdessa. Valaisimet on suunniteltu ja testattu niin, että ne täyttävät varmasti niille asetetut korkeat laatuvaatimukset.

Tutustu myös

Vaatimukset ja standardit

Vaatimukset ja standardit

Ladattavat materiaalit

Ladattavat materiaalit

Teknologiamme

Keskus­akustot

Keskus­akustot

Yksikkö­valaisimet

Yksikkö­valaisimet

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja turvavalaistuksen vaatimuksista tai Teknowaren turvavalaistustuotteista- ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: