Teknowaren turvavalaisimet

Teknowaren turvavalaisimet

Teknoware tarjoaa laajan valikoiman turvavalaisimia kohteisiin, joissa vaaditaan turva- tai opastevalaistusta. Kiinteistöihin, joissa turvavalaisinten ulkonäkö on tärkeä tekijä (kuten hotelleihin, lentokentille, ostoskeskuksiin, museoihin tai uudistuskohteisiin) tarjoamme upotettuja LED-turvavalaisimia, jotka on suunniteltu sopimaan sisustukseen mahdollisimman huomaamattomasti. Mallistomme sisältää myös valaisimia, jotka on suunniteltu upotettavaksi kaiteisiin tai portaiden sisään.

Haastaviin olosuhteisiin (kuten metrotunneleihin), toimitamme turvavalaisimia, jotka kestävät suuria lämpötilojen vaihteluita, kosteutta ja mekaanista rasitusta. Korkeaa suoritustehoa vaativiin kohteisiin mallistostamme löytyy turvavalaisimia, jotka voivat valaista kohteen jopa 20 metrin korkeudesta. Erikoiskohteisiin voimme suunnitella räätälöityjä ratkaisuja, jolloin turvavalaistuksen eri komponentit täyttävät kohteen vaatimukset.

Turvavalaisimien käytön optimointiin kiinteistöissä on saatavilla kattavat valonjakotaulukot ja Eulumdat-valonjakotiedostot DIALux-suunnitteluohjelmistoon. Suurimpaan osaan turvavalaisinmalleistamme on saatavana erilaisia linssejä, jotka jakavat valon tietyn malliselle alueelle, kuten käytävään tai esimerkiksi mahdollisimman laajalle alalle. Tämä on hyödyllistä turvavalaisimien määrän optimointia ja sähkönkulutuksen vähentämistä ajatellen, mutta myös siksi, että näin voidaan ehkäistä haitallisia heijastumia ja kontrastia.

Yksikkö- vai keskusturvavalaisin?

Valikoimamme sisältää tuoteratkaisut sekä yksikkövalaisin- että keskusakustojärjestelmiin. Yksikköturvavalaisimissa on oma varavirtalähde, kuten akku tai superkondensaattori.

Yksikköturvavalaisimet on helppo asentaa pienempiin kiinteistöihin. Myös suuret turvavalaistusjärjestelmät on mahdollista toteuttaa LED-teknologian, superkondensaattorien ja langattoman valvontajärjestelmän avulla. Tämä mahdollistaa modernien ja laadukkaiden turvavalaisimien käytön esimerkiksi uudistuskohteissa ilman lisäkaapeloinnin tarvetta.

Keskusturvavalaisimet vaativat toimiakseen myös turvavalokeskuksen. Turvavalokeskuksista syötettävät turvavalaisinjärjestelmät vaihtelevat kohtuullisen pienistä vain yhden peruskeskuksen sisältävistä järjestelmistä suuriin osoitteellisiin järjestelmiin, jotka sisältävät automaattisia testitoimintoja sekä etävalvonnan turvavalokeskukselle ja siihen kytketyille valaisimille.

Lisätietoja ja lataukset

Tutustu käyttämiimme teknologioihin verkkosivustollamme tai lataa turvavalaistusjärjestelmien suunnittelu- ja tarkastusoppaamme. Tarkemmat tiedot tuotteista löytyvät tuotetietokannastamme.

Valmistettu Lahdessa

Olemme ylpeitä siitä, että voimme toimittaa kestäviä, elinkaarikustannuksiltaan kustannustehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen turvavalaistukseen. Teknowaren turvavalaisimet suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Lahdessa. Valaisimet on suunniteltu ja testattu niin, että ne täyttävät varmasti niille asetetut korkeat laatuvaatimukset.

Tutustu myös

Teknowaren opastevalaisimet

Teknowaren opastevalaisimet

Yleistä tietoa turvavalaistuksesta

Yleistä tietoa turvavalaistuksesta

Teknologiamme

Keskus­akustot

Keskus­akustot

Yksikkö­valaisimet

Yksikkö­valaisimet

Tuotenostot

Palvelut ja lisätiedot

Tekninen palvelu

Tekninen palvelu

Suunnit­telijat

Suunnit­telijat

Ladat­tavat mate­riaalit

Ladat­tavat mate­riaalit

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja turvavalaistuksen vaatimuksista tai Teknowaren turvavalaistustuotteista- ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: