Yksikkövalaisimien teknologiat

Yksikkövalaisimet

Yksikkövalaisinjärjestelmässä jokaisella valaisimella on oma varavoimalähteensä, Teknowaren yksikkövalaisimissa joko superkondensaattori tai akku. Yksikkövalaisimemme sisältävät LumiTest-ominaisuuden, joka huolehtii automaattisesti valaisimen toimivuuden luotettavasta seurannasta ja testauksesta.

Yksikkövalaisimilla voidaan kattaa helposti pienemmän kohteen turvavalaistustarpeet. Kun superkondensaattoriteknologia yhdistetään langattomaan AaltoCtrl-etävalvontaan, yksikkövalaisimilla on mahdollista toteuttaa kuinka suuri turvavalaistuskohde tahansa. Teknologioitamme hyödyntämällä voidaan esimerkiksi suurissa restaurointikohteissa käyttää nykyaikaisia opastevalaisimia ilman lisäkaapelointia.

Teknowaren teknologiat: yksikkövalaisinjärjestelmät


Yksikkövalaisinjärjestelmä superkondensaattorilla

Superkondensaattoreilla toteutettu yksikkövalaisinjärjestelmä on huoleton, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu kiinteistön turvavalaistukseen. Superkondensaattorit eivät sisällä vaarallisia aineita, ja kierrätys onnistuu elektroniikkajätteenä.

Superkondensaattorit latautuvat myös huomattavasti nopeammin kuin akut. Superkondensaattoreiden käyttölämpötila-alue on -25 °C:sta +35 °C:een. Kaikilla Escap-valaisimilla on 12 (10+2) vuoden laajennettu tuotetakuu. Escap-opaste- ja turvavalaisimet ovat käytännössä huoltovapaita koko elinkaarensa ajan, jopa 15 vuotta tai kauemminkin.


Yksikkövalaisinjärjestelmä akulla

Akuilla toteutettu yksikkövalaisinjärjestelmä on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa toteuttaa kiinteistön turvavalaistus. Kannattaa kuitenkin huomioida, että akkujen käyttöikä on noin puolet superkondensaattoreiden käyttöiästä: akuilla toimiva yksikkövalaisinjärjestelmä soveltuu parhaiten kiinteistöihin, joissa akut voidaan vaihtaa helposti.


Lumitest

Yksikkövalaisimemme sisältävät LumiTest-ominaisuuden, joka huolehtii automaattisesti valaisimen toimivuuden luotettavasta seurannasta ja testauksesta (poikkeuksena erikoismallit ilman testausta). Valaisimen ja sen valonlähteen toimintatesti tehdään päivittäin ja katkokäytön toiminta-aikatesti kuuden kuukauden välein. Valaisimen tila osoitetaan kahdella indikaattoriledillä, joista toinen on vihreä ja toinen punainen. Punaisen ledin palaminen tai vilkkuminen viestittää valaisimen vikatilasta.


AaltoCtrl

AaltoCtrl-etävalvonta mahdollistaa yksikkövalaisinten valvonnan langattomasti ja keskitetysti. Järjestelmä ei vaadi datakaapelointia valaisimelta toiselle. Paikallinen virransyöttö valaisimille riittää.


Adaptiivinen turvavalaistusjärjestelmä

Valikoimassamme on myös adaptiivisia opastevalaisimia. Niiden avulla voidaan toteuttaa turvavalaistusjärjestelmä, joka mukautuu reaaliaikaisesti vaaran luonteen ja sijainnin mukaan. Ihmisiä voidaan esimerkiksi kieltää menemästä vaarallisiksi muuttuneille poistumisreiteille. Adaptiivisen järjestelmän tavoitteena on nopeuttaa evakuointia ja lisätä poistumisturvallisuutta. Lisätietoa saat turvavalomyynniltämme.


Turvavalaistuksen etähallinta

Turvavalaistuksen etähallinta helpottaa järjestelmän hallintaa. Sen avulla käyttäjä saa jatkuvaa reaaliaikaista tietoa turvavalaistusjärjestelmästä, ja suoritetut testit tallentuvat sähköiseen päiväkirjaan. Keskitetty etähallinta on saatavissa sekä keskusakusto- että yksikkövalaisinjärjestelmille. Etähallintajärjestelmä voidaan myös integroida osaksi kiinteistöhallintajärjestelmää tai toteuttaa pilvipalveluna.

Tutustu myös

Keskusakustojärjestelmät

Keskusakustojärjestelmät

Turvavalaistuksen etähallinta

Turvavalaistuksen etähallinta

Tuotenostot

Palvelut ja lisätiedot

Tekninen palvelu

Tekninen palvelu

Suunnit­telijat

Suunnit­telijat

Ladat­tavat mate­riaalit

Ladat­tavat mate­riaalit

Asiantuntijat apunasi

Haluatko lisätietoja turvavalaistuksen vaatimuksista tai Teknowaren turvavalaistustuotteista- ja ratkaisuista? Kysy lisää myynniltämme: